PONIRATSASTUS


Tarjoan poniratsastusta Turun Moisiossa. Kaikki tuntimme ovat yksityistunteja, joten tunneille on turvallista tulla myös korona-aikana. Taluttajana toimii tallin omistaja, tai halutessaan lapsen vanhemmat itse. Tunnit sopivat myös ihan pienille lapsille. Ratsuna toimii pieni, 112,5 cm korkea Nelli-poni. Ponin pienestä koosta johtuen lasten painoraja ratsastukselle on 45 kg.

Tallin pihasta noin 700 metrin päähän kulkevat Turun paikallisbussit, matkaa linja-autoasemalta tallin pihaan 9 km (autolla ajaen noin 15 minuuttia).

Olemme erittäin tarkkoja turvallisuudesta, luethan turvallisuustiedotteen ennen tunnin varaamista 
TALUTUSRATSASTUS 25 € / 45 min 

Talutusratsastustunnilla ratsastetaan talutettuna tai liinassa ratsastajan osaamistasosta riippuen. Näillä tunneilla voidaan halutessa opetella ravaamista ja ponin hallintaa selästä käsin, tai voimme käydä metsässä kävelemässä. Tuntiin kuuluu myös ponin hoitoa. Kesto noin 45 min.  


PONIN VUOKRAUS 20 € / 60 min 

Ponin itsenäinen käyttö. Vaadimme hevostaitoisen aikuisen lapsen avuksi. Vuokraukseen ei kuulu opetusta. Kesto 60 min.


RATSASTUSTUNTI 30 € / 60 min 

Ratsastustunti sopii jo vähän enemmän ratsastaneille lapsille. Tunnilla mennään irti talutuksesta opettajan ohjeiden mukaisesti. Kyseessä siis perinteinen ratsastuskoulutunti yksityistuntina. Kesto 60 min, sisältää ponin hoidon.   


Maksutavat; Korttimaksu, Mobile Pay, käteinen tai tilisiirto etukäteen.  

Etkö löytänyt mieleistäsi vaihtoehtoa? Ei hätää, voimme myös räätälöidä juuri teille sopivan ponihetken.

Ota rohkeasti yhteyttä! 

moisionratsutalli@gmail.com tai puhelimitse 0503035662 arkisin klo 16-17 

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron