TURVALLISUUSTIEDOTE

Turvallisuus on meille ehdottoman tärkeää. Tähän on koottu muutamia kohtia, joiden avulla teemme ratsastuskokemuksesta hauskan lisäksi turvallisen.

- Ratsastaessa ja ponia hoitaessa on aina käytettävä turvakypärää. Tallilla on kypärä jota saa lainata.

- Suosittelemme ratsastaessa turvaliivin käyttöä. Lapsella tulee olla ratsastaessa kengät joissa on korko, ilman korkoja saattaa jalka lipsahtaa jalustimen läpi.

- Suhtaudumme koronaan vakavasti. Tallin puolesta paikalla ei ole kuin yksi ihminen. Käytämme asiakaskontaktien aikana maskia. Tallilta saa kertakäyttömaskin tarvittaessa. Tallilla on käsienpesu- ja desinfiointimahdollisuus. Vanhempien halutessa voimme hoitaa ponin kokonaan ulkotilassa. Lähtökohtaisesti minä hoidan ponin talutuksen ratsastaessa, mutta halutessaan myös vanhempi itse voi taluttaa ponia ja minä voin ohjeistaa turvavälin päästä.

- Oppilaita EI OLE VAKUUTETTU tallin puolesta. Suosittelemme oppilaille omakustanteista tapaturmavakuutusta.

- Henkilökunta on käynyt hätäensiapukurssin. Talli sijaitsee taajama-alueella, johon saa tarvittaessa nopeasti ambulanssin paikalle.

- Talli on avoinna vain sopimuksen mukaan. Tiedän, että moni haluaisi tulla silittelemään ja katselemaan poneja, mutta tämä on valitettavasti kiellettyä.