MYYTÄVÄT HEVOSET


DEL BOY 2 

***VARATTU***

8-vuotias noin 142 cm korkea risteytysruuna. Tuotu Irlannista Suomeen kesällä 2019. 

Hyppytaso noin 90 cm, koulu heb, maastoesteet 90 cm. Todella kiltti ja hyväkäytöksinen poni. Helppo lastata ja kuljettaa, vieraissa paikoissa kuin kotonaan. Ei läheisriippuvainen. Aloittanut kesällä kilpailemisen pikkuluokissa. Ratsastaessa kuumahko, joten sopii parhaiten sellaiselle ratsastajalle joka on tottunut kuumiin ja herkkiin poneihin. Super maastoilla, hypätty maastoesteitä, joissa poni on enemmän kuin kotonaan. Uskon että tästä saisi joku koulutustaitoinen itselleen erittäin hyvän ponin kansalliselle tasolle joko kenttäpuolelle tai rataesteille. 

Kengitetty, madotettu, rokotettu, raspattu, rekisteröinti hippokseen käynnissä. Ei tiedossa vikoja. Laiduntanut koko kesän kaverin kanssa. Tarhattu myös yksin. Poni kokeiltavana Tarvasjoella Turun lähistöllä. Hinta 5 500€. Kyselyt info@aklehtonen.fi tai 050-3035662/Kaisa tai 040-4834711/Melina. 

KRIBELLA LG

***VARATTU***

Vuonna 2017 syntynyt tamma Kribella LG "Kerttu". Isä Kontandor v.d. Doorndonkhoeve D´12 (Nabab de Reve), ei. Madrigal xx. Säkä kotimittauksella 167 cm. 

Ostettu vuotiaana kasvattajalta Virosta kasvamaan meidän oman kasvatin kaveriksi. Madotettu, vuoltu, rokotettu. Irtopalakuvattu keväällä 2019. Syönyt aina laadukkaita rehuja. Asunut Virossa varsana pihatossa, meillä karsinassa. Tarhannut pääasiassa laumassa, mutta myös hetkellisesti yksin. 

Tehty selästä askellajit läpi, käyttäytynyt eskarissa oikeinkin mallikkaasti. Erittäin hyvätapainen "kaikki käy" hevonen. Lastautuu nätisti, seisoo hoidettavana ja vuoltavana hiirenhiljaa. 

Ei ehkä tuleva GP-tykki, mutta varmasti superkiva allround hevonen. En nää myöskään estettä esimerkiksi tulevalle kenttäuralle. Hypytetty kujassa hävettävän vähän omistajan kiireistä johtuen, on kuitenkin innokas hyppääjä ja juoksee kujaa eestaas kun silmä välttää. Parantanut hyppyään jokaisella hyppykerralla. 

Sopii hyvin esimerkiksi ensimmäiseksi nuoreksi. Ei ole reaktiiivinen, ei pölöile. Haluan kuitenkin muistuttaa, että kysessä 3-vuotias hevonen, jonka koulutus on vasta alussa, joten tulevan omistajan olisi kaikkien mielenrauhan vuoksi hyvä olla koulutustaitoinen. 

Hevonen nähtävänä Turussa. 


Etkö löytänyt etsimääsi? Ota rohkeasti yhteyttä, niin etsitään sinulle sopiva poni/hevonen. Tiedän Suomesta paljon myytäviä hevosia. Minulla on myös hyvät kontaktit Viroon, Saksaan, Hollantiin ja Irlantiin.